يك INFP
بسیار ايده آل گرا و آرمانگرا
به شدت مهرطلب و حساس است، او
بسیار کنجکاو،
عاشق هنر و
بیخیال محیط اطراف است.
فقط کاری را که دوست دارند انجام میدهند!
به ارزشهای شخصی و دیدگاه خود از جهان تکیه فراوان دارد.
خصوصیات یک فرد INFP
معرفی کلی تیپ شخصیتی INFP
INFP ها اشخاصی حساس، آرمانگرا، صمیمی و وفادار هستند.
برای ارزشهای شخصی خود بهای فراوان قائل هستند و اغلب تحت تأثیر باورهای شخصی خود قرار میگیرند. وقتی کاری که فکر میکنند ارزشمند است انجام ميدهند، بسيار انگیزه پیدا میکنند.
INFPها به امکانات و احتمالات فراسوی آنچه شناخته شده است توجه دارند و بیشتر به رویاها و افکار خود توجه دارند. آنها اشخاصی روشن ضمیر، کنجکاو و با بصیرت هستند که اغلب افکاری بلند مدت دارند. در مسایل روزانه اغلب انعطافپذیرند، از صبر و شکیبایی و سازگاری فراوان بهره دارند. به وفاداری و تعهدات خود پایبند هستند و برای خود معیارهای سطح بالا در نظر میگیرند.
INFPها ایدهآلها و علایق فراوانی دارند که ذهن آنها را به خود مشغول میکند. آنها عمیقاً به آنچه انتخاب میکنند پایبندند. این تیپ شخصیتی به درون خود توجه فراوان دارد. آنها اشخاصی مهربان، همدل، فهیم و نسبت به احساسات دیگران بسیار حساس هستند و از تعارض و اختلاف پرهیز میکنند و علاقهای ندارند که دیگران را مورد سلطهجویی قرار دهند، مگر آنکه ارزشهایشان به خطر بیفتد.
INFPها ترجیح میدهند احساسات خود را به شکل مکتوب و نه کلامی مخابره کنند. به همين دليل در فضاي مجازي افراد جذاب تري هستند.
وقتی آنها میخواهند دیگران را نسبت به مهم بودن ایدهآلهای خود مجاب کند، بسیار مجاب کننده میشوند.
INFPها به ندرت شديداً احساسات خود را ابراز میکنند و اغلب آرام و بیسروصدا هستند. با این حال وقتی شما را بشناسند گرم و پر اشتیاقاند. این تیپ شخصیتی بسیار دوستانه است اما از اجتماعی شدنهای سطحی احتراز میکند. آنها به اشخاصی علاقهمند هستند که هدفها و ارزشهایشان را درک کنند.
شناخت نقاط ضعف احتمالی يك فرد INFP
چون منطق برای INFPها یک اولویت نیست، گاه درباره واقعیتها دچار اشتباه میشوند و توجه ندارند که چه بسا غیرمنطقی ارزیابی شوند. وقتی رویاهای آنها با واقعیت نمیخواند، در نظر دیگران دمدمی و بوالهوس ظاهر میشوند. این تیپ شخصیتی بهتر است به توصیه اشخاص عملگرا توجه بیشتری مبذول دارد تا بداند آیا نقطهنظرهایش عملی و در دنیای حقیقی کاربرد دارد یا ندارد.
از آنجا که این اشخاص به آرمانهای خود به شدت وابسته هستند ممکن است از کنار نقطهنظرهای دیگران به راحتی عبور کنند و در مواقعی سختگیری به خرج دهند. آنها به محیط فیزیکی خود علاقه چندانی ندارند و اغلب به قدری سرشان شلوغ است که متوجه نمیشوند پیرامونشان چه اتفاقی میافتد.
INFPها ممکن است روی پروژهای بیش از حد نیاز وقت صرف کنند، تمایلات کمالطلبانه آنها ممکن است سبب شود به قدری روی موضوعی وقت صرف کنند که اصولاً آن پروژه شروع به کار نکند و این خطرناک است زیرا لازم است این اشخاص راهی برای ابراز نقطهنظرهای خود پیدا کنند و برای آنکه موفق شوند باید بیشتر به عملگرایی توجه داشته باشند.
INFPها نسبت به انتقاد به شدت حساس هستند. از اینکه بگذریم آنها زا خود توقع بیش از اندازه دارند و به همین دلیل برای خود معیارهای سطح بالا در نظر میگیرند. این کار آنها میتواند منجر به احساس نابسندگی شود، هرچند آنها میتوانند اقدامات مهم و فراوانی انجام بدهند. وقتی INFPها نومید شوند درباره آنچه پیرامون آنها وجود دارد حالت منفی به خود میگیرند.
این تیپ شخصیتی به خاطر اینکه تمایل به راضی کردن دیگران دارد، نمیتواند اقداماتی بکند که به شهرت و نام نیک او لطمه بزند. این اشخاص در انتقاد کردن از دیگران مرددند. برای آنها جواب نه دادن بسیار دشوار است. و از اینرو خیلی ها به اشتباه گمان میکنند که این اشخاص با آنها موافقاند. INFPها باید ابراز وجود کردن بیشتر را بیاموزند و در صورت نیاز صمیمانه از دیگران انتقاد کنند.
چه شغلی مناسب یک INFP است؟
مهمترین معیارهای انتخاب شغل INFP
چه شغلی مناسب یک INFP است؟
هر چند INFP ها با یکدیگر متفاوت هستند اما در کل شباهتهای بسیاری نیز با هم دارند که منجر به رضایت شغلی در آن ها می شود.
از جمله اين شباهت ها اي است كه آنها در محیط کار حرفهای خود بیشتر بر تصویر بزرگتر مسايل تمرکز دارند و کمتر به جزئیات توجه می کنند. آنها به دنبال تغییر دنیا هستند و از یادگیری چیزهای جدید لذت میبرند. تحقیقات نشان می دهد که آنها در شغلی که خلاق و همراه با رشد شخصی باشد خوب عمل می کنند. از آنجایی که INFP ها نسبت به احساسات دیگران حساس هستند با توجه به ماهیت حمایتگر شان اعضای بسیار ارزشمندی برای هر تیمی محسوب میشوند.
مهمترين معيارهاي INFP ها در انتخاب شغل ايده آل
۱-استقلال کاری و خود اشتغالی
شاید بهترین شغل برای یک INFP شغلی است که در آن مستقل باشد و از فضای خصوصی بیشتری برخوردار باشد و افراد کمتری در حین کار مزاحم او بشوند.
۲-انعطاف پذیری و آزادی شخصی
مهمترین ویژگی بعدی که یک باید در شغلش داشته باشد این است که تا حد امکان ساختار کاری اش انعطاف پذیر بوده و از حداقل قواعد و مقررات برخوردار باشد به طوری که هر موقع احساس راحتی می کرد کارش را انجام دهد.
۳- کمک به رشد دیگران
ویژگی سوم کار او این است که به دیگران کمک بکند تا رشد میکنند و به حداکثر توانمندی های خود برسند مانند معلمان و مشاوران
۴-ارتباطات عمیق با افراد محدود
به جای اینکه با افراد زیادی ارتباطات سطحی داشته باشد، ترجیح میدهد که با اشخاص به طور انفرادی ارتباطات عمیقی ایجاد کند و درکش را از آنها بالا ببرد
۵- تحقق ایده آل ها
او همیشه ایده آل گرا است و تمام تلاشش را می کند تا به ایدهآل هایش برسد و اگر مسائل و مشکلات مالی و محیطی مانع از رسیدن به ایدال هایش بشود او بسیار مایوس خواهد شد.
۶- رشد شخصی
یک INFP همواره زمان زیادی برای رشد شخصی خودش صرف می کند و شغلی که منجر به رشد شخصی او شود برایش بسیار لذت بخش خواهد بود.
۷- تسلط بر کار
او در کل زیر دست خوبی نیست و ترجیح می دهد که جریان و نتیجه کار در کنترل خودش باشد و و لازم نباشد که مرتب گزارش کارش را به شخص دیگری ارائه کند یا کسی در مورد کارش اظهار نظر کرده و بخواهد آن را تغییر دهد.
۸- اجتناب از تنش و تضاد
اون یک میانجی خوب هست و ترجیح می دهد که کارش را بدون تنش و تضاد با اشخاص انجام دهد و با بیشتر افراد در صلح و آرامش به سر می برد و اگر با کسانی که علاقمند و اخلاق هستند کار کند راضی تر خواهد بود.
۹- پایبندی به نظام ارزشها
شغلی که او انجام میدهد باید با نظام ارزشی و باورهای او هم راستا و هماهنگ باشد. او معمولاً کوچکترین انحراف از ارزش هایش را نمی پذیرد و زیر بار آن نمیرود حتی اگر ضرر مالی بزرگی برایش به همراه داشته باشد.
مشاغل مناسب INFP ها
۱- مشاغل هنری و خلاقانه
کارهای هنری تا حد زیادی میتواند ۹ معیاری که یک INFP برای شغل خود دارد را شامل شود. او از خلق کردن و ابراز نقطهنظر هایش از طریق هنر شاد می شود. او ذاتا هنرمند است هرچند اگر از طریق هنر کسب درآمد نکند. مسلماً در قسمتی از خانهاش کارهای هنری او به چشم می خورد. او از اینکه وقتش به دست خودش است و آزادی دارد لذت می برد.
از جمله مشاغل هنری که بیشتر از اشخاص موفق در آنها شخصیت های INFP دارند میتوان نقاشی نویسندگی روزنامه نگاری معماری طراحی گرافیک ویراستاری ایجاد سایتهای هنری و چند رسانهای انیماتور را نام برد.
۲- مشاغل آموزشی و مشاوره ای
تدریس و مشاوره زمینه های شغلی هستند که تیپ شخصیتی آی نفری با آن به رشد و اعتلای به دیگران کمک می کند آیا منفی ها با تمام وجود به رشد شخصی دیگران علاقمند هستند و آنها کار با افراد بزرگتر را که انگیزه بیشتری دارند ترجیح می دهند تا اینکه با افراد کم سال در دبستان یا دبیرستان کار کنند او مدام به دنبال یادگیری و تحقیق و پژوهش است و بدون مدام دنبال رفتن معانی عمیقتری در در زندگی می باشد او می تواند یک مشاور روانشناس و مددکار اجتماعی بسیار موفق باشد چون که میخواهد به دیگران کمک کند تا به فراست و دانش بیشتری دسترسی پیدا کنند و از زندگیشان بیشتر لذت ببرند.
از شغل های که میتوان برای او نام برد را عبارتند از استاد دانشگاه پژوهشگر روانشناس مشاور کتابخانه دار آموزگار مشاور استخدامی مترجم مفسر و تحلیلگر میانجی حقوقی مشاور شغلی
۳- کسب و کار و تکنولوژی
کسب و کار های امروزی بسیار متنوع هستند و اغلب تکنولوژی محور می باشند. با وجود اینکه آی ان اف پی ها از از نقشهای که با مشتری در ارتباط باشد و یا کمپین های فروش که استرس بالایی دارند اجتناب می کنند؛ در یک سازمان غیر انتفاعی و یا یک کسب و کار نقشه های زیادی می باشد که می توان با تکیه بر خلاقیت و حساسیت و تفکر جامع او بر عهده اش گذاشت.
از این جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:
نویسنده فنی استراتژیست مدیر منابع انسانی تکنولوژیست طراحی
INFP ها از چه مشاغلی باید اجتناب کنند؟
انطباق مسیر شغلی شما با تواناییهای ذاتی شما و تیپ شخصیتی تان شانس بیشتری در جهت افزایش رضایت شغلی ایجاد خواهد نمود. هر چند هر تیپ شخصیتی می تواند در هر محیط کاری موفق شود اما INFP ها بیشتر تمایل دارند که از کار در محیط های اپن آفیس دوری نمایند و آنها در فضاهای آرام تر بهره وری بیشتری دارند. کار کار در بخش فروش برای آنها اغلب انرژی بر و استرس آور می باشد و همچنین کارهایی که نیاز داشته باشد در مقابل مخاطبین زیادی صحبت شود برای آنها چالش آور است. پس بهتر است از مشاغل و موقعیت های شغلی زیر برای این افراد لحاظ نگردد.
مدیر فروش مامور پلیس وکیل قاضی بازیگری و اجرا
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.